Om mig Services Referencer Anbefalinger Kontakt

Online Marketing Performance Audit

13 års erfaring

32 digitale succeskriterier

100% sikkerhed for forbedring

Jeg har 13 års erfaring med at forbedre performance på Google og Facebook for små og store danske virksomheder. Med Online Marketing Performance Audit gennemgår jeg 32 af de mest essentielle punkter for succes online. Du får prioriterede anbefalinger, der med 100% sikkerhed lærer dig noget nyt og viser vejen til forbedret performance.

Hvad gennemgår jeg?

Google Analytics

Hændelser
Mål
Selvreferencer
Kampagner & UTM
Tab af kildeinfo
Filtre
Segmenter
GDPR compliance

SEO

Indhold & omfang
Backlinks
Søgeord & implementering
Intern linkstruktur
Indekseringsfejl
Duplikeret indhold
Redirects
Mobilvenlighed & Hastighed

Google Ads

Kontostruktur
Annoncetekster
Søgeord og matchtyper
Negative søgeord
Annonceudvidelser
Målgrupper
Konverteringsmål
Budstrategier

Facebook Ads

Kontostruktur
Annonceringsmålsætninger
Annonceformater
Annonceindhold
Pixels & Hændelser
Målgrupper
Platforme
Optimeringsindstillinger

Med en gennemgang af disse 32 punkter får du et helt konkret overblik over, hvor du skal sætte ind, for at løfte din online tilstedeværelse yderligere. Er du ikke allerede er igang med alle 4 nævnte områder, laver jeg en vurdering af muligheder og potentiale istedet.

Hvordan er processen?

1
Vi mødes og du giver mig et brief på din virksomhed
2
Jeg udarbejder dit Audit
3
Vi mødes, gennemgår muligheder for forbedring og laver en prioriteret plan for implementeringen

Hvad koster det?

KUN 19.750 kr.

Et individuelt audit for hvert af de 4 områder kan købes særskilt for 7.500 kr. pr. stk.

Klar til at høre mere?

Ring på 30 64 86 28 eller udfyld denne kontaktformular, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt:Anbefalinger

"Vi har igennem flere år benyttet Per som sparringspartner på SEO/SEM. Hans faglighed, interesse og stolthed for sit arbejde skinner igennem i alt hvad han laver og han er altid på toppen af udviklingen og i stand til konstant af forbedre og optimere. Vi har sammen med Per opnået markante forbedringer i vores besøgstal og søgemaskine tilstedeværelse og jeg tøver ikke med at anbefale Per til andre.”

Henrik Harder
Digital projektleder, Coop

"Vi har arbejdet sammen med Per siden 2007 indenfor SEO og Adwords på mange af vores sites. Han er yderst kompetent indenfor sit felt, ærlig og nede på jorden som person, og har leveret konstant gode resultater gennem årene. Jeg anbefaler ham på det varmeste!"

Jesper Jespersen
Markedsdirektør, Gyldendal

"Jeg har igennem flere år arbejdet sammen med Per - især på search. Per er utrolig dygtig til sit fag. Udover at kunne optimere kampagner, har han også en teknisk indsigt i systemer, der har været en stor hjælp for os. Altid velforberedt, ser nye muligheder og så har Per en yderst behagelig personlighed. Jeg giver Per min varmeste anbefaling."

Lisa Devine
Marketingchef, Lån & Spar

"Per har igennem flere år hjulpet os primært med vores SEO og SEM optimering. Han har en høj faglighed, et godt overblik og stor viden om hvad der sker i den digitale verden. Med hans gode forretningsforståelse og rolige sind har vi opnået nogle rigtig gode resultater sammen."

Sandra Enemærke
Marketingchef, Boxer

"Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Per, der håndterede vores Adwords kampagner meget kompetent og med rigtig gode resultater til følge. Per er ligeledes en god ressource til rådgivning om SEO arbejde."

Kristoffer Hjorth Pedersen
Online Manager, Apollo Rejser

"I have worked together with Per in 2016-17 during a very complex and demanding relaunch across 17 countries, where Per managed our SEO, Google Tag Manager and Google Analytics efforts with great expertise right from strategy to implementation. He is always prepared and service minded and his experience and skills makes him a valuable contributor to any marketing project. I warmly recommend him."

Paulina Onsmark
Digital Project Manager, Berendsen

”Jeg har arbejdet sammen med Per Jacobsen omkring vores Google Analytics og Google Tag Manager opsætning. Per er uden tvivl den mest kompetente person jeg har arbejdet sammen med på dette område, og vi har sammen opsat tracking på vores hjemmeside som i kombination med enkle dashboard i Google Data Studio giver et dybdegående indblik i hvordan vores hjemmeside anvendes – både på åben og pålogget side. Jeg vil anbefale Per Jacobsen til alle, der har behov for hjælp til Google Analytics og Google Tag Manager.”

Simon Michelsen
Business Development Manager, Autolease Scandinavia

"Per Jacobsen har haft uvurderlig betydning for min virksomhed. Jeg har allerede anbefalet ham til flere af mine bekendte. Han får mine aller bedste anbefalinger. I kan trygt gå med ham."

Charlotte Hvid
Psykolog, Mind Architect
K-forum