Om mig Services Referencer Anbefalinger Kontakt

Cookie- og datapolitik

Når du færdes på perjacobsen.com accepterer du samtidig nedenstående cookie- og datapolitik.

1. Hvem administrerer websitet?

Dette website administreres af: Per Jacobsen Flæsketorvet 28 1711 København V CVR: 27315593 Når du færdes på websitet indsamles oplysninger om dig. Her kan du læse hvilke oplysninger der indsamles, og til hvilke formål de indsamles til. Har du spørgsmål til håndtering til min håndtering af persondata, er du velkommen til at kontakte mig på adressen:

2. Hvilke persondata lagres der?

Jeg indsamler de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med kontakt via email eller kontaktformular - det vil som minimum sige din email-adresse, samt hvilke oplysninger du ellers måtte skrive ind i beskedfeltet. Derudover indsamles oplysninger om din færden på websitet, se evt. mere under cookiepolitik.

3. Hvilke formål indsamles oplysningerne til?

De personoplysninger der indsamles bruges udelukkende til at svare tilbage på din forespørgsel. Oplysninger om din færden på websitet bruges til anonymiserede statistiske formål og eventuelt til marketing-aktiviteter.

4. Videregives oplysningerne til andre?

Oplysningerne videregives ikke til 3. part, medmindre du har givet et udtrykkeligt samtykke hertil eller persondataloven undtagelsesvist tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

5. Hvor lang tid opbevares data?

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden, som de formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Hvis du ønsker af få dine data hos mig slettet, så kontakt mig direkte.

6. Hvordan er oplysningerne beskyttet?

Dine personoplysninger bliver gemt på computere med begrænset adgang. Mine sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende med henblik på at sikre en sikker og fortrolig håndtering af oplysningerne.

7. Hvordan kan jeg kontaktes?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg har om dig. Hvis de oplysninger jeg har om dig ikke er korrekte, kan du naturligvis altid få dem ændret eller slettet. Du kan altid gøre indsigelse mod at jeg behandler oplysninger om dig og du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til at jeg behandler dine oplysninger. Har du spørgsmål i øvrigt om behandling af personoplysninger eller andre forhold om mine services, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

8. Cookies - generelt

Min cookiepolitik er baseret på kravene i ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Bekendtgørelsen indeholder en række regler angående information om og samtykke til, hvilke cookies der lagres på din computer. Når du besøger dette website indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I denne cookiepolitik kan du læse detaljeret om de informationer, der indsamles, hvordan jeg behandler oplysningerne, hvad jeg bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger. Ved at besøge og anvende dette website giver du samtidig dit samtykke til denne cookiepolitik og indsamlingen af oplysningerne om dig. Når du besøger dette website modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du klikke her: https://cookiesandyou.com/ for at få en vejledning om, hvordan du undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

8.1 Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

8.2 I hvor lang tid opbevarer jeg cookies?

De cookies, der er sendt til dig fra dette website, vil blive opbevaret i højst 24 måneder fra sidste gang du var inde på websitet. Hver gang du genbesøger websitet, forlænges perioden.

8.3 Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du undgår cookies ved at klikke på dette link: https://cookiesandyou.com/. Linket indeholder en vejledning for de mest almindelige og anvendte browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Du kan som regel bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter "cookies".

8.4 Hvad bruges cookies til på dette website?

Jeg bruger cookies for at fastlægge, hvem der besøger websitet, samt til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får jeg mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

8.5 Cookies fra mine samarbejdspartnere

I dette afsnit finder du en oversigt over, hvilke samarbejdspartnere, der sender cookies via dette website, og har adgang til oplysninger indsamlet via cookies sendt fra dette website. Google (Google Analytics, Google Tag Manager, Doubleclick) Insites (Cookie Consent) Facebook (Kommentar plugin) Disse cookies anvendes ikke til registrering af personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil. Data kan videregives til tredjeparter i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte websites og det danske marked generelt. Oplysninger kan også videregives til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

8.6 Kontaktoplysninger

Hvis du ønsker nærmere oplysninger om dette website og brugen af cookies, er du velkommen til at kontakte mig: Per Jacobsen Flæsketorvet 28 1711 København V CVR: 27315593 Tlf. 30648628 Email:

Klar til at høre mere?

Ring på 30 64 86 28 eller udfyld denne kontaktformular, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt:







Adresse:
Per Jacobsen
Flæsketorvet 28
1711 København V





Miljøvenligpakning CO2 Neutralt Website