Om mig Services Referencer Anbefalinger Kontakt

Inhouse Marketing Performance Sparring

Uvildig, professionel sparring

Få rådgivning, inspiration & sikkerhed

Fleksibel aftale fra 1.100 kr. pr. md.

Jeg har 13 års erfaring med at forbedre online performance for små og store danske virksomheder. Med Inhouse Marketing Performance Sparring får du en direkte hotline, som du kan bruge på alt fra vurdering af marketing strategi, tjek af kampagneopsætninger på Google og Facebook til tekniske SEO- og trackingspørgsmål.

Hvad kan du sparre med mig om?

Google Ads

Kontostruktur
Annoncetekster
Søgeord og matchtyper
Negative søgeord
Annonceudvidelser
Målgrupper
Konverteringsmål
Budstrategier
og meget mere

Facebook Ads

Kontostruktur
Annonceringsmålsætninger
Annonceformater
Annonceindhold
Pixels & Hændelser
Målgrupper
Platforme
Optimeringsindstillinger
og meget mere

GA & GTM

Hændelser
Mål
Selvreferencer
Kampagner & UTM
Tab af kildeinfo
Filtre
Segmenter
GDPR compliance
og meget mere

SEO

Indhold & omfang
Backlinks
Søgeord & implementering
Intern linkstruktur
Indekseringsfejl
Duplikeret indhold
Redirects
Mobilvenlighed & Hastighed
og meget mere

Tænk på mig som et sæt ekstra øjne, en ekstra ressource, som vurderer og sikrer at strategi, kampagner, platforme og leverandører performer optimalt. Sparringen foregår typisk over mail og telefon, men jeg kommer også gerne forbi, når det giver mening.

Hvad koster det?

Fra 1.100 kr. pr. md.

Klar til at høre mere?

Ring på 30 64 86 28 eller udfyld denne kontaktformular, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt:Anbefalinger

"Vi har igennem flere år benyttet Per som sparringspartner på SEO/SEM. Hans faglighed, interesse og stolthed for sit arbejde skinner igennem i alt hvad han laver og han er altid på toppen af udviklingen og i stand til konstant af forbedre og optimere. Vi har sammen med Per opnået markante forbedringer i vores besøgstal og søgemaskine tilstedeværelse og jeg tøver ikke med at anbefale Per til andre.”

Henrik Harder
Digital projektleder, Coop

"Vi har arbejdet sammen med Per siden 2007 indenfor SEO og Adwords på mange af vores sites. Han er yderst kompetent indenfor sit felt, ærlig og nede på jorden som person, og har leveret konstant gode resultater gennem årene. Jeg anbefaler ham på det varmeste!"

Jesper Jespersen
Markedsdirektør, Gyldendal

"Jeg har igennem flere år arbejdet sammen med Per - især på search. Per er utrolig dygtig til sit fag. Udover at kunne optimere kampagner, har han også en teknisk indsigt i systemer, der har været en stor hjælp for os. Altid velforberedt, ser nye muligheder og så har Per en yderst behagelig personlighed. Jeg giver Per min varmeste anbefaling."

Lisa Devine
Marketingchef, Lån & Spar

"Per har igennem flere år hjulpet os primært med vores SEO og SEM optimering. Han har en høj faglighed, et godt overblik og stor viden om hvad der sker i den digitale verden. Med hans gode forretningsforståelse og rolige sind har vi opnået nogle rigtig gode resultater sammen."

Sandra Enemærke
Marketingchef, Boxer

"Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Per, der håndterede vores Adwords kampagner meget kompetent og med rigtig gode resultater til følge. Per er ligeledes en god ressource til rådgivning om SEO arbejde."

Kristoffer Hjorth Pedersen
Online Manager, Apollo Rejser

"I have worked together with Per in 2016-17 during a very complex and demanding relaunch across 17 countries, where Per managed our SEO, Google Tag Manager and Google Analytics efforts with great expertise right from strategy to implementation. He is always prepared and service minded and his experience and skills makes him a valuable contributor to any marketing project. I warmly recommend him."

Paulina Onsmark
Digital Project Manager, Berendsen

”Jeg har arbejdet sammen med Per Jacobsen omkring vores Google Analytics og Google Tag Manager opsætning. Per er uden tvivl den mest kompetente person jeg har arbejdet sammen med på dette område, og vi har sammen opsat tracking på vores hjemmeside som i kombination med enkle dashboard i Google Data Studio giver et dybdegående indblik i hvordan vores hjemmeside anvendes – både på åben og pålogget side. Jeg vil anbefale Per Jacobsen til alle, der har behov for hjælp til Google Analytics og Google Tag Manager.”

Simon Michelsen
Business Development Manager, Autolease Scandinavia

"Per Jacobsen har haft uvurderlig betydning for min virksomhed. Jeg har allerede anbefalet ham til flere af mine bekendte. Han får mine aller bedste anbefalinger. I kan trygt gå med ham."

Charlotte Hvid
Psykolog, Mind Architect
K-forum